Allergieën

Voedselallergie is een abnormale reactie van het lichaam op bepaalde voeding. Een voedselallergie kan vrijwel elk ziektebeeld veroorzaken. Voedselallergie is een toenemend probleem en meestal zoeken we de oorzaak van bepaalde klachten niet in onze voeding.

Voedselallergie kan een directe reactie geven waardoor de klachten direct na het eten van een bepaald voedingsmiddel ontstaan. Er kunnen ook vertraagde reacties optreden waardoor de klachten pas dagen of zelfs maanden later optreden.

Meest voorkomende voedselallergieën en voedselintoleranties

* Koemelkallergie
* Lactose-intolerantie
* Glucose-intolerantie
* Gluten-intolerantie (Coeliakie)

Voedingsadvies bij voedselovergevoeligheid

Voedselovergevoeligheid heeft u niet alleen. Het is een aandoening die een grote impact heeft op u en uw omgeving. De overgevoeligheid dwingt u om op en andere manier met voeding om te gaan.

Van Geel Voedingsdeskundige kan u helpen bij het aanpakken van de oorzaak van uw klachten, het aanpassen van uw voedingspatroon.

Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend contact opnemen met Van Geel Voedingsdeskundige.

Neem contact op