Klaar voor de start?

Het nieuwe seizoen is net begonnen en de sportvelden stromen weer langzaam vol. Veel mensen hebben goede voornemens en willen zich fitter voelen of afvallen. Gezonde voeding speelt daarin een grote rol, maar welke voeding is het beste voor jou? Daarnaast is sporten ontzettend gezond en belangrijk voor je, maar hoe zorg je ervoor dat je vervelende blessures voorkomt? Wij helpen jou op weg!

Lees verder >

Voedingstips bij hooikoorts

‘Loopneuzen, niezen en jeuk ogen; het hooikoortsseizoen is weer begonnen! Waarschijnlijk grijp je naar allerlei middelen om de klachten te verzachten. Maar wist je dat de juiste voeding ook kan helpen bij het verminderen van jouw klachten?

Lees verder >

Tips voor een lekker en gezond Pasen

Chocolade paaseieren, paashazen, een paasontbijt met je geliefde en een paasbrunch met de familie, je kunt er niet omheen; het is weer bijna Pasen. Wist je dat lekker ook heel gezond kan zijn? Hier vind je tips voor een lekker en gezond Pasen!

Lees verder >

Voeding die de liefde een handje helpt

Kaarten, hartjes, rozen, kaarsen, romantische muziek en een diner voor twee is het recept voor de perfecte Valentijnsdag. Heb jij nog geen plannen voor het diner? Lees hier hoe voeding de liefde een handje kan helpen!

Lees verder >

Gezonde chocolade? Het kan!

Je voelt je schuldig na het eten van een stukje chocolade. Ken jij dat gevoel? Dan heb ik goed nieuws voor je! Als je kiest voor de juiste kwaliteit chocolade is het niet nodig om je schuldig te voelen, het kan zelfs erg gezond zijn!

Lees verder >

Simpele tips voor een plattere buik

We weten allemaal hoe moeilijk het is om af te vallen. Maar wist je dat er bepaalde voedingsmiddelen zijn die je helpen bij het krijgen van een plattere buik?

Lees verder >