Boodschappencoach

Door de juiste voeding te kiezen, kunnen we uw gezondheid optimaliseren. Het is hierbij erg belangrijk dat u weet welke producten gezond, goed en bovendien lekker zijn.

Wilt u graag gezonder gaan leven, maar vindt u het lastig om de juiste keuzes te maken? Dan is de boodschappencoach iets voor u. Samen met u maken we een tour door de supermarkt zodat u weet welke producten goed voor u zijn en in uw voedingspatroon passen.

We gaan bekijken wat u het beste kunt kopen in de supermarkt en wat u beter kunt laten staan. Veel producten beloven goed voor uw gezondheid te zijn, maar klopt dit wel? U leert welke vetten goed zijn en welke juist niet. We gaan etiketten lezen en u krijgt uitleg over lastige woorden en codes die onder ingrediŽnten op het etiket staan. We nemen de verborgen ingrediŽnten onder de loep en onthullen de waarheid achter uw eten. U leert bewust producten te kiezen die bijdragen aan een goede gezondheid.

Een tour met de boodschappencoach duurt ongeveer 30 tot 40 minuten. Wij overschrijden uw persoonlijke budget niet, maar gaan op zoek naar gezondere producten voor dezelfde prijs.

De tour kost Ä 35,- euro.† Een investering voor het leven.

Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend contact opnemen met Van Geel Voedingsdeskundige.

Neem contact op