Ervaringen


Jan Harryvan (54 jaar)

“Enthousiast, bevlogen en professioneel, heeft verstand van zaken en kan dat op een leuke manier overbrengen; heb met veel plezier een leerzame workshop gevolgd.”

Jan Keizerwaard (62 jaar)

“Mede doordat er bij mij zonder lichamelijke klachten coeliakie is vastgesteld, is een voedingsdeskundige nodig die weet van deze allergie en ook van het gebruik van glutenvrije producten. Bij van Geel voedingsdeskundige voelde ik dat ik op het juiste adres was. Zij beoordeelde mijn voedingspatroon op professionele wijze, gaf een goed en duidelijk advies omtrent een gevarieerde voeding, ondanks de beperking van het glutenvrij gebruik. Staat open voor tips die ook ik op doe. Ook tussentijdse vragen wil zij zonder afspraak behandelen via mail of telefonisch. Goed behandelschema om de noodzakelijke overstap te doen naar een glutenvrij eetpatroon.”

Team Sport Assen

“Mede dank zij jouw bijdrage is het "open hart" bij veel mensen gaan kloppen en dat is mooi. Er zijn diverse contacten gelegd met concrete acties tot gevolg.”

Stichting Hematon

“Hartelijk dank voor de mooie manier, waarop je onze CLL/ HCL dag tot een succes hebt gemaakt.”

Madelon (41 jaar)

“Ik vind de adviezen die je hebt gegeven erg fijn en goed toepasbaar. Daar wil ik je graag voor bedanken!”

Wilma (44 jaar)

“Malu luistert echt naar je. Ze zoekt samen met jou naar een voedingsadvies wat goed bij je past. Ook na de consulten houdt ze contact met haar cliënten.”

Kinderfeestje Julia (10 jaar)

“Julia vond het een erg leuk feestje! Ook de andere meiden waren enthousiast. Roos heeft de volgende dag zelfs al een smoothie gemaakt.”